Sundbusserne åbner ny rute mellem Toldboden i København og centrum af Helsingør.

Den nye rute, der vil have tre daglige afgange fra henholdsvis København og Helsingør, starter den 17. juli.

“Vi skal tænke anderledes i disse meget uforudsigelige corona-tider. Nu kan vi heldigvis igen sejle til Helsingborg og til Hven. Og det gør vi på fuld kraft. Men vi bliver ved med at se andre muligheder også. Vi tænker nyt og afprøver nye koncepter”, siger Hans Froholdt, direktør på Sundbusserne.

Ruten er tænkt som en unik og ekstra oplevelse, når man vælger at skulle opleve henholdsvis København og Helsingør i ferien, men også pendlerne er velkomne til at få en frisk og anderledes start på arbejdsdagen.
Sundbusserne vil lægge et ekstra lag til oplevelsen og give mulighed for at opleve ”guldkysten” fra søsiden.
Ruten besejles af Sundbussen Lea Elizabeth.

“Helsingør og København bugner af oplevelser, hvad enten du er børnefamilie, voksen, der elsker et aktivt liv eller 65+ med hang til forkælelse og eventyr. Vi kan så lægge det helt unikke oven i, at turen dertil bliver smuk og spektakulær. Vi kan komme ret tæt på kysten, så man kan nyde synet af kyststrækningen nord for København”, siger Hans Froholdt videre.

Udgangspunktet bliver Helsingør. En tidlig sundbus afgår kl 8. Den har ankomst Toldboden kl 9.10. Allerede 10 minutter efter sejler sundbussen tilbage til Helsingør.

“Nu prøver vi denne nye rute af resten af sommerferien. Vi har en sikker fornemmelse af, at både københavnere, helsingoranerne og turister vil se denne rute som en unik mulighed for at opleve noget nyt.”

Det er i første omgang fra onsdag til søndag.

Prisen er 125 kr for voksne og 50 kroner for børn.

Almindelige cykler i et begrænset antal kan medtages for 50 kr.

“Modsat en tog- eller busrejse op langs kysten tilbyder vi små anretninger og kølige drikkevarer, så oplevelsen bliver komplet”, slutter Hans Froholdt.

sundbusserne.dk